Πρωτοποριακές εφαρμογές τηλεϊατρικής

Σχετικά με την Dr. Button

step-icon

Προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη υγεία, προσφέρουμε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους, μέσω της χρήσης τεχνολογικών καινοτομιών.

step-icon

Οποτεδήποτε, από οπουδήποτε

Με επίκεντρο τον ασθενή και εστιάζοντας στην απόδοση αξίας, κάνουμε το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης πραγματικότητα, σήμερα. Οι εφαρμογές τηλεϊατρικής Dr. Button κάνουν τις υπηρεσίες υγείας διαθέσιμες σε όλους, οποτεδήποτε, από οπουδήποτε.

step-icon

Διαθεσιμότητα παντού

Η υπηρεσία Τηλεσυνεδρίας Dr. Button παρέχει τη δυνατότητα σε ασθενείς να καλούν τον γιατρό της επιλογής τους από όπου και αν βρίσκονται, όποτε τον χρειάζονται, μέσω εφαρμογών, από tablet, smartphone (iOS και Android) ή υπολογιστή, εξασφαλίζοντας αμεσότητα, ασφάλεια και ευκολία.

Η αποστολή μας

Αξιοποιώντας την πρόοδο της τεχνολογίας, υλοποιούμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και παρέχουμε ψηφιακές υπηρεσίες υγείας (eHealth), που βελτιστοποιούν την υγειονομική περίθαλψη, ώστε να είναι πιο ποιοτική, οικονομικά αποδοτική, και διαθέσιμη σε όλους.

Η αποστολή μας

Υπηρεσίες τηλεϊατρικής Dr. Button

Τηλεσυνεδρία

Τηλεσυνεδρία

Η ομάδα

Stéphane Billon

Stéphane Billon

Chairman & CEO

Ο Stéphane είναι Οικονομολόγος Υγείας, αναλυτής δεδομένων για την υγεία, με Ph.D. στη Δημόσια Υγεία και DEA σε Μεθόδους Ανάλυσης Συστημάτων Υγείας - MASS (University Aix-Marseille II - France). Χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του για την ανάλυση των θεραπειών και των πρακτικών υγείας και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των θεραπευτικών προσεγγίσεων, με σκοπό τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

H Dr. Button, σε συνεργασία με Περιφέρειες από όλη την Ελλάδα, Ιατρικούς Συλλόγους και εθελοντές ιατρούς, προσφέρουν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε χιλιάδες πολίτες, για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού.

Μάθετε περισσότερα

Tην δράση στηρίζουν

Κατεβάστε την εφαρμογή Dr. Button για πρόσβαση στις υπηρεσίες από όπου και αν βρίσκεστε

googleplay-iconappstore-icon