Προσαρμοσμένες λύσεις για οργανισμούς

Επαγγελματικές λύσεις

Η Dr. Button παρέχει υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε ασφαλιστικές εταιρείες, επιχειρήσεις, νοσοκομεία και κλινικές για να καλύψουν τις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης με καινοτόμες λύσεις. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Ασφαλιστικές εταιρείες

Ενισχύοντας την αξία

Η Dr. Button συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες για την παροχή μοναδικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, όπως τηλεσυνεδρίες με γιατρούς, αυτόματο έλεγχο συμπτωμάτων, ιατρικές συμβουλές προς ταξιδιώτες, που αυξάνουν την προσδιδόμενη αξία.

Βελτίωση της αποδοτικότητας

Η Dr. Button βοηθά τις εταιρείες να προσφέρουν καινοτόμα οφέλη στους εργαζομένους τους, καθιστώντας την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη προσιτή σε όλους. Με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών Dr. Button, οι εργοδότες επωφελούνται από την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και το χαμηλότερο κόστος.

Digital transformation στην υγεία

Η Dr. Button δίνει τη δυνατότητα σε νοσοκομεία και κλινικές να υιοθετήσουν τις τελευταίες τεχνολογίες για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα μέσω ψηφιακών μέσων. Με την ενσωμάτωση white label λύσεων, τα νοσοκομεία και οι κλινικές αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσθέτουν αξία προς τους ασθενείς και τους γιατρούς τους, εξοικονομούν κόστος και βελτιστοποιούν την λειτουργικότητα.

Τηλεϊατρική για ξενοδοχεία

Η Dr. Button καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχείων για τηλεϊατρική, με σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις που ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι υπηρεσίες καλύπτουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως για συμβουλευτική και καθοδήγηση τόσο των επισκεπτών και των συνοδών τους, όσο και του προσωπικού, καθώς και συνδεδεμένες ψηφιακές ιατρικές συσκευές.

Οι συνεργάτες μας

Κατεβάστε την εφαρμογή Dr. Button για πρόσβαση στις υπηρεσίες από όπου και αν βρίσκεστε

googleplay-iconappstore-icon